Replacement Back Camera iPhone 7 Plus

By Syida Mazlan In Blog, Repair Phone KL No comments

Replacement Back Camera iPhone 7 Plus

Antara masalah yang technician kami kerap jumpa adalah back camera yang pecah serta kabur. Kesan yang paling kecil adalah gambar tidak cantik, fokus kamera yang meleset, flash tidak berfungsi. Salah seorang pelanggan kami dari Gombak meminta kami melakukan replacement back camera iPhone 7 Plus miliknya yang kabur serta tidak dapat fokus dengan jelas. Beliau merasa tidak selesa melihat serta menggunakan back camera iPhone 7 Plus yang blur.

Solusi kepada masalah iPhone 7 Plus ini adalah dengan menukar back camera. Setelah mendengar nasihat dari technician kami, pelanggan akhirnya bersetuju untuk melakukan baik pulih dengan menukar  komponen tersebut.

 

Replacement Back Camera iPhone 7 Plus

 

Dalam lebih kurang 20 minit, iPhone 7 Plus milik pelanggan sudah kembali seperti asal. Hati pelanggan kami yang remuk melihat kamera belakangnya kabur, kini sudah berbunga bunga tatkala iPhone 7 Plus sudah kelihatan seperti baru. Beliau amat berpuas hati dengan harga serta servis baik pulih yang kami beri. Kami juga menasihati pelanggan kami untuk lebih berhati-hati selepas ini.

Zaman ini, hampir semua daripada kita memiliki smartphone. Tetapi, pabila gajet pintar kita kamera belakangnya rosak, sudah tentu ianya akan mengganggu aktiviti harian kita. Jadi, kami di GILA GADGETS TAMAN PERMATA sedia membantu anda.

 

 

 

Untuk dapatkan servis perkhidmatan baiki gadget Face to Face dengan GILA GADGETS TAMAN PERMATA boleh terus ke :

 

 

 

Gila Gadgets Taman Permata – Smartphone Repair & Accessories
No. 2759,
Jalan Changkat Permata, 

Taman Permata,
53300 Kuala Lumpur.

Waze : Gila Gadgets Taman Permata
Landmark : Area Giant Taman Permata.
.
Operation Hours : 10am-10pm (Everyday Open)

Bagaimana untuk hubungi kami?
Whatsapp : 019-988 0531
Whatsapp : http://gilagadgetstp.wasap.my
Instagram : @ggtamanpermata
Facebook   : Gila Gadgets Taman Permata – Smartphone Repair & Accessories